Facebook

V.I.Pets

Bliver du også ærgerlig, når du er nødt til at lade dit kære dyr være alene hjemme, mens du er ude og tjene til føden? Får du grå hår i manken ved tanken om, du gerne vil på ferie, men hvad så med din gode dyreven?Skal den være alene hjemme? Ville det være rart, hvis du vidste, nogen kiggede forbi, mens du var væk? Så er er der hjælp at hente V.I.P.ets er nemlig proffessionel hundeluftning, kattesitting og hestepasning. Hold dig ikke tilbage – kontakt mig, så tager vi sammen en snak om, hvad du drømmer om, og hvordan vi sammen kan sørge for at dit kære dyr har det bedst muligt, også når du ikke er hjemme. Dyrevenlige hilsner Sonja
V.I.Pets
V.I.Pets
NYHED ang. MUSH foder!
Jeg har nu fået mulighed for at tilbyde storkunderabat på 15%, hvis man køber 1 kolli ad gangen:
Dvs bare; 8 x 800 gram, 3 x 3 kg ELLER 1 x 10 kg
Kontakt mig hvis du er interesseret, så får du info omkring hvad du skal gøre for at blive storkunde.
V.I.Pets
V.I.Pets
Et rålam er blevet fundet blødende i Hedeland Naturpark nær Roskilde, og en fritgående hund beskyldes for at have bidt dyret. I Hedeland Naturpark er det ikke tilladt at have hunde gående frit uden snor, og det står tydeligt på parkeringspladserne. Alligevel oplever Naturparken, at mange ikke overholder reglerne.

Har du oplevelser med hunde, der løber frit, hvor de ikke må?
V.I.Pets
Aftenshowet - DR
Et rålam er blevet fundet blødende i Hedeland Naturpark nær Roskilde, og en fritgående hund beskyldes for at have bidt dyret. I Hedeland Naturpark er det ikke tilladt at have hunde gående frit uden snor, og det står tydeligt på parkeringspladserne. Alligevel oplever Naturparken, at mange ikke overholder reglerne. Har du oplevelser med hunde, der løber frit, hvor de ikke må?
V.I.Pets
V.I.Pets
Lidt fra ugen der gik🐕
V.I.Pets
V.I.Pets
One down!!!!!! 🤣
V.I.Pets
V.I.Pets
En tur i græsskoven😆
V.I.Pets
V.I.Pets
Mandags stævnemøde🐶