Feriepasning af kæledyr

This slideshow requires JavaScript.

Skal du være hjemmefra i kortere eller længere tid…men hvem skal tage sig af dit kæledyr imens ??

Dyr har det generelt bedst i sine vante omgivelser, og bliver derfor let stresset, hvis den flyttes fra sit hjem hvor den føler sig tryg og tilpas. Jeg tilbyder at køre ud at kigge til dit kæledyr derhjemme og sørge for det har det godt, mens det er alene hjemme.

Allerførst kommer jeg dog altid ud på et uforpligtende besøg hos Jer, så jeg lige kan blive ”snuse” an i de hjemlige omgivelser. Vi taler om, dit kæledyrs behov, vaner og dine ønsker til hvordan pasningen skal foregå, samt instrukser for mad m.m. og aftale omkring nøgle. For mig er det utroligt vigtigt at dyrene er trygge og føler sig godt tilpas. Derfor bruger jeg god tid på at lære dem godt at kende.

Hvilke kæledyr:

Denne service egner sig til dyr som f.eks:

 • Katte
 • Kaniner
 • Marsvin
 • Fugle
 • Heste
 • OBS: jeg passer ikke krybdyr, da jeg ingen erfaring har med dem.

Sådan foregår det:

 • Når jeg kommer hjem til dit kæledyr starter jeg som regel med at vi lige hilser på hinanden, hygger og leger. Og jeg har selvfølgelig altid masser af lækre guffer i lommerne
 • Jeg ser efter at alt er som det skal være og at den har det godt.
 • Kattebakke / bur / boks rengøres.
 • Mad og frisk vand gives
 • Skal den evt. have medicin, renset sår eller andet, sørger jeg også for det.
 • Der gåes en runde i huset, postkassen tømmes og evt. blomster vandes.
 • Pelspleje kan jeg selvfølgelig også klare.
 • Aftale omkring græsslåning, rengøring eller opfyldning af køleskab o.lign. til hjemkomst, kan også laves

Heste på sommergræs

 • Går din hest på sommergræs tager jeg i stedet ud på marken og ser til den har det godt.
 • Jeg kigger den efter for evt. skræmmer, renser hovene og tjekker at vandskålen virker.
 • Skal den evt. have medicin, renset sår eller andet, sørger jeg også for det.