Hundeluftning

Hundeluftning hos Sonja - V.I.Pets

Professionel hundeluftning i Århus og omegn!

Jeg sørger for professionel luftning og aktivering af din hund i hundevenlige omgivelser, mens du har en lang dag på arbejde eller af anden grund ikke har mulighed for at aktivere hunden.

….det kan også være du har en gammel hund eller har fået en hvalp, som ikke kan være alene hjemme så længe.

Arbejdet som professionel kæledyrspasser indebærer et stort ansvar og tillid, som jeg tager meget alvorlig og jeg gør alt for passe rigtig godt din bedste ven.

Jeg kører ud som hundelufter TIRSDAGE OG TORSDAGE.

Allerførst kommer jeg selvfølgelig ud på et gratis og helt uforpligtende besøg hos Jer, så jeg lige kan blive ”snuse” an i trygge hjemlige omgivelser. Her taler vi om, din hunds behov og dine ønsker til hvordan lufteturene skal foregå. Herefter går jeg en lille tur med din/jeres hund, for at se om hunden føler sig tryg ved mig.


Sådan foregår det:

Hundeluftning med andre hunde – Hundesjov sammen med andre hundekammerater

 • Jeg kører rundt og henter de hunde som skal med på tur. Du kan forvente at din hund er hjemmefra ca. 1,5-3 timer.
 • Vi kører ud til f.eks en hundeskov eller strand. Her kan de boltre sig uden snor, lege, grave huller og snuse. Efter lille en times sjov køres de hjem glade, trætte og veltilpasse.
 • De første 2-3 ture vil dog ALTID foregå som enkelte ture (uden ekstra omkostninger), så din hund og jeg lige har mulighed for at lære hinanden at kende og jeg kan vurdere hvilke hundepersonligheder din hund vil passe sammen med på fællesturene.
 • Er der ingen hjemme, når vi vender tilbage, sætter jeg mig (som regel på gulvet) og hygger lidt med hunden, mens jeg skriver en lille note i “Lufteturs-dagbogen” om tidspunkt for turens start/slut, hvor vi har været og med hvem samt evt. andre bemærkninger eller sjove episoder. Din hund får frisk vand i vandskålen og “vi ses snart igen”-guffere. Herefter sender jeg en sms til dig så du ved besked, hvornår din hund er hjemme igen.

På turene sørger jeg for at have masser af lækre guffer i lommerne, frisk vand samt hundeposer til efterladenskaberne.

Desuden har  jeg selvfølgelig de sikreste crash testede hundebure installeret i bilen.

Hundeluftning uden andre hunde – luftning og aktivering alene med mig

 • Jeg tager hunden med ud i lokal området, hvor vi leger, går på opdagelse eller laver lidt sjov og ballade. Hvis det er muligt tager jeg snoren af.
 • Vi kan også tage en løbe-, cykeltur sammen, træne lidt lydighed eller anden “hjernegymnastik”.
  Mulighederne er mange og måske har du/I selv nogle ønsker til hvad en lille times hundeforkælelse skal bruges på.
 • Efter en lille time er hunden hjemme igen og er der ingen hjemme, når vi vender tilbage, sætter jeg mig (som regel på gulvet) og hygger lidt med hunden, mens jeg skriver en lille note i “Lufteturs-dagbogen” om tidspunkt for turens start/slut, hvor vi har været samt evt. andre bemærkninger eller sjove episoder. Din hund får frisk vand i vandskålen og “vi ses snart igen”-guffere. Herefter sender jeg en sms til dig så du ved besked, hvornår din hund er hjemme igen.
På turene sørger jeg for at have masser af lækre guffere i lommerne samt hundeposer med til efterladenskaberne.

Luftning af hvalpe og ældre hunde – For hvalpe under 6 mdr og ældre hunde hvor både en tur med flokken og en times aktivering for meget.

 • Her tilbyder jeg en stille og rolig tisse-, snusetur eller bare en tur i haven på en halv time.
 • Der er selvfølgelig også masser af guffere, frisk vand, hygge, note i dagbogen samt efterfølgende sms.

OBS:

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage med på din hunds luftetur med mig og de andre hundevenner, for at se hvordan vi hygger. I så fald vil din hund være under din egen kommando og ansvar.

Læs om betingelserne >>