Hundeluftning

Hundeluftning hos Sonja - V.I.Pets

Professionel hundeluftning i Århus og omegn!

PR. 1. JULI 2022 HOLDER JEG EN PAUSE FRA HUNDELUFTNING, PGA FOR FÅ TILMELDTE HUNDE.

JEG HOLDER DOG “DØREN ÅBEN” TIL IGEN AT KUNNE KØRE UD, HVIS DER KOMMER INTERESSE FOR DET IGEN. DERFOR KONTAKT MIG GERNE, HVIS DIN HUND ER INTERESSERET I AT KOMME MED PÅ TUR I FREMTIDEN.

Jeg sørger for professionel luftning og aktivering af din hund i hundevenlige omgivelser, mens du har en lang dag på arbejde eller af anden grund ikke har mulighed for at aktivere hunden.

Arbejdet som professionel kæledyrspasser indebærer et stort ansvar og tillid, som jeg tager meget alvorlig og jeg gør alt for passe rigtig godt din bedste ven.

Jeg kører ud som hundelufter TIRSDAGE OG TORSDAGE.

Allerførst kommer jeg selvfølgelig ud på et gratis og helt uforpligtende besøg hos Jer, så jeg lige kan blive ”snuse” an i trygge hjemlige omgivelser. Her taler vi om, din hunds behov og dine ønsker til hvordan lufteturene skal foregå. Herefter går jeg en lille tur med din/jeres hund, for at se om hunden føler sig tryg ved mig.


Sådan foregår det:

Hundeluftning med andre hunde – Hundesjov sammen med andre hundekammerater (max 6 hunde pr tur)

  • Jeg kører rundt og henter de hunde som skal med på tur. Du kan forvente at din hund er hjemmefra ca. 1,5-3 timer.
  • Hundebussens kører fra Trige, til Hinnerup, Søften, Skejby, Aarhus N, Aarhus C og til Højbjerg.
  • Vi kører ud til vores helt egen indhegning i Langballe. Her kan de boltre sig uden snor, lege, grave huller og snuse. Efter 1-1½ times sjov køres de hjem glade, trætte og veltilpasse.
  • De første 1-2 ture vil dog ALTID foregå som enkelte ture (uden ekstra omkostninger), så din hund og jeg lige har mulighed for at lære hinanden at kende og jeg kan vurdere om din hund vil passe sammen med de andre hundepersonligheder på fællesturene.
  • Er der ingen hjemme, når vi vender tilbage, sætter jeg mig (som regel på gulvet) og hygger lidt med hunden, mens jeg skriver en lille note i “Lufteturs-dagbogen” om tidspunkt for turens start/slut og med hvem samt evt. andre bemærkninger eller sjove episoder. Jeg ser efter at din hund har frisk vand i vandskålen og den får lidt “vi ses snart igen”-guffere. Herefter sender jeg en sms til dig så du ved besked, hvornår din hund er hjemme igen.

På turene sørger jeg for at have masser af lækre guffer i lommerne, frisk vand samt hundeposer til efterladenskaberne.

Desuden har jeg selvfølgelig hundebure til alle installeret i bilen.

OBS:

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage med på din hunds luftetur med mig og de andre hundevenner, for at se hvordan vi hygger. I så fald vil din hund være under din egen kommando og ansvar.

Læs om betingelserne >>