Hvem

slider_1920x658-jll23

Sonja, VIPets

Jeg hedder Sonja Øllegaard Jensen, jeg er uddannet hundeadfærds coach hos Jan Fennell i England og hundetræner hos Schæferhundeklubben, Danmark. Jeg bor i mit skønne bindingsværkshus i landsbyen Trige udenfor Århus med min sorte schæfer Tasie og den græske gadedreng Huxi, samt min kat Artemis.

Min historie

Siden jeg var ganske lille har jeg elsket dyr haft en stor interesse for dyreverdenen, dyrevelfærd m.m. og ville faktisk have været dyrlæge, af uransaglige grunde valgte, jeg så i stedet at uddanne mig til tjener…! Men da jeg er udpræget ude- og naturmenneske og min store kærlighed til dyr og glæden ved at have dyr omkring sig, har gjort at drømmen om at arbejde med dyr aldrig rigtig har sluppet mig, derfor valgle jeg at starte V.I.Pets med hundeluftning og feriepasning af kæledyr, sideløbende med opstarten, fik jeg også færdiggjort min uddannelse som hundeadfærds coach.

Jeg er opvokset med mange forskellige dyr omkring mig. I mit barndomshjem var der altid hunde, både store som små, samt katte og indimellem killinger. Min far var desuden hundefører ved politiet i mange år, med hunden Aro. Jeg har nydt meget tid med min hest Alecia, der også fik føllet Little Jocker. Alecia og jeg brugte ofte weekenderne til div kredsmesterskaber. Derudover har jeg sørget for den daglig pleje og vedligeholdelse af 4-6 galopheste. Desuden har jeg haft dværgkaninen Ninus samt undulaterne Piper og Mickey. Senere blev jeg den lykkelige ejer af min første egen schæferdrengen Hannibal, og nu er det som sagt schæftertøsen Tasie, gadedrengen Huxi og missepigen Artemis, jeg hygger om herhjemme.

Min tilgang til dyr bygger på stor gensidig respekt, tillid og kun positiv forstærkning. Jeg behandler din bedste ven, som min egen bedste ven. Mit rolige sind giver dyrene tryghed og tillid til mig. Jeg har endnu ikke mødt et dyr som ikke ville i kontakt med mig.

Dyrevenlige hilsner Sonja

kontakt_300x300