Hvem

slider_1920x658-jll23

 

Sonja, VIPets

Jeg hedder Sonja Jensen, og bor i mit smukke bondehus midt i landbyen Trige udenfor Århus med mine to schæferhunde Hannibal og Tasie, samt min kat Artemis.  Jeg har altid elsket dyr og har haft de fleste.
For mig er det utroligt vigtigt at dyrene er trygge og føler sig godt tilpas. Derfor bruger jeg god tid på at lære dem godt at kende.

Hold dig ikke tilbage – kontakt mig, hvis du tænker, jeg kunne være en hjælp også for dig.

Min historie

Siden jeg var ganske lille har jeg haft en stor interesse for dyreverdenen, dyrevelfærd m.m. og ville faktisk have været dyrlæge. Af uransaglige grunde valgte, jeg så i stedet at uddanne mig til tjener! Jeg er udpræget ude- og naturmenneske og med min kærlighed til dyr og glæden ved at have dyr omkring sig, har gjort at drømmen om at arbejde med dyr har aldrig sluppet mig, derfor har jeg nu valgt at slå mig ned som petsitter.

Jeg er opvokset med mange forskellige dyr omkring mig. I mit barndomshjem var der altid hunde, både store som små, samt katte og indimellem killinger. Min far var desuden hundefører ved politiet i mange år. Jeg har selv haft hest, der også fik føl, reddet på konkurrenceplan samt passet galopheste. Desuden har jeg haft kaniner samt diverse fugle. Nu er jeg som sagt den lykkelige ejer af schæferdrengen Hannibal, schæftertøsen Tasie og missepigen Artemis. Så man kan sige at min erfaring med dyr er livslang.

Min tilgang til dyr bygger på stor gensidig respekt, tillid og kærlighed. Jeg behandler din bedste ven, som min egen bedste ven, nemlig med masser af kæleri og kun positiv forstærkning. Mit rolige sind giver dyrene tryghed og tillid til mig. Jeg har endnu ikke mødt et dyr som ikke ville i kontakt med mig.

 

Arbejdet som professionel kæledyrspasser indebærer et stort ansvar og tillid, som jeg tager meget alvorlig og jeg gør alt for passe rigtig godt din bedste ven.

Dyrevenlige hilsner Sonja

kontakt_300x300