Om V.I.Pets

Professionel hundeluftning og feriepasning af kæledyr.

V.I.Pets gør livet lidt sjovere og mere oplevelsesrigt for din bedste ven, når du ikke er hjemme.

Arbejdet som professionel hundelufter og kæledyrspasser indebærer et stort ansvar og tillid, som jeg tager meget alvorlig og jeg gør alt for passe rigtig godt på din bedste ven.
Jeg kommer altid først hjem til dig og din bedste ven på et gratis og uforpligtende besøg. Hvor jeg kan blive ”snuset lidt an” og godkendt “i flokken”. Vi taler om hvilke behov dit kæledyr har og hvad dine ønsker er.

Hundeluftning:
Du kender måske den dårlige samvittighed over at du, ind i mellem, ikke føler du har nok tid til din bedste ven???
Det kan jo skyldes mange ting, f.eks. den travle hverdag, hvor alting skal hænge sammen… lange arbejdsdage, et uventet møde, børn skal hentes fra skole, indkøb, madlavning, lektiehjælp, fritidsaktiviteter og dermed bliver den firbenede ven måske lidt forsømt …
Jeg tager din hund med på tur, laver sjov og aktiverer den, enten alene eller sammen med andre hundevenner. Til gengæld får du glæden ved at vide, at der bliver taget hånd om din hund, når du ikke har mulighed for selv at være hos den –  du får også en gladere hund, med større livskvalitet, når den får dækket sine behov for kontakt og aktivering.

Feriepasning af kæledyr (f.eks fugle, kaniner, katte, men også heste):
Er du bortrejst i kortere eller længere tid, sørger jeg for professionel pasning af dit kæledyr hjemme i dets vante omgivelser, lige dér hvor den føler sig mest tryg.
Dette giver meget mindre stress for din bedste ven end hvis den skal passes et fremmed sted.
Samtidig ser jeg selvfølgelig også til huset, tømmer postkassen og evt. vander blomster. Skal der slås græs, gøres rent eller køleskabet fyldes op til hjemkomst, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Hundeadfærds coach:
Har din hund problemer med f.eks at være alene hjemme, gø af alle, bange/sky, agressiv eller andre problemer. Så er der hjælp at hente. Jeg er uddannet hundeadfærdsbehandler i metoden Amichien Bonding hos den verdensberømte hundelytter Jan Fennell.


Andre og tillægsservices

  • Salg af Oliver’s petfood til fordelagtige “hent-selv” priser
  • Pleje: strigle, vask, klippe kløer
  • Housesitting

Hvor:

Hundeadfærds coaching: Hele Danmark

Hundeluftning : op til 20 km fra Trige

Kæledyrspasning: op til 15 km fra Trige.