Om V.I.Pets

V.I.Pets

Hundeadfærds coach:

Har din hund udfordringer med f.eks at være alene hjemme, at gø af alt og alle, er bange/sky, er aggressiv eller har andre udfordringer. Så er der hjælp at hente. Jeg er uddannet hundeadfærdsbehandler i metoden Amichien Bonding hos den verdensberømte hundelytter Jan Fennell.

Læs mere her

Hvor:

Hele Danmark, dog primært Jylland og Fyn


Hundetræning:

Enetimer

Hvis din hund ikke kan overskue samlingerne af flere hunde på en træningsplads, tilbyder jeg enetimer hundetræning hjemme hos dig. Her kan du, i de hjemlige, rolige omgivelser, lære de gængse ting, som sit, dæk, indkald, gå pænt mm. men også evt. sjove lege eller andet. Programmet sammensætter jeg helt efter dine/jeres ønsker.

Husk dog at der er forskel på hundeadfærd (den måde vi kommuniker på/vores adfærd i hverdagen) og hundetræning (menneske opfundet øvelser, for at få hunden til at gøre noget, vi beder den om som f.eks gå pænt, komme når vi kalder mm.)

Hold

Da jeg har fået forespørgsler på om jeg ikke startet holdtræning igen, arbejder jeg i øjeblikket på at finde en lokation, hvor vi kan være.  Det bliver igen en kombination af helt alm. “Hr og Fru Jensen”-træning og snak/øvelser til hverdagens små ting og udfordringer, hvor alle kan være med.

Håber at have nyt i foråret 2022.

Læs mere her


Hundeluftning:

Du kender måske den dårlige samvittighed over at du, ind i mellem, ikke føler du har nok tid til din bedste ven???
Det kan jo skyldes mange ting, f.eks. den travle hverdag, hvor alting skal hænge sammen… lange arbejdsdage, et uventet møde, børn skal hentes fra skole, indkøb, madlavning, lektiehjælp, fritidsaktiviteter og dermed bliver den firbenede ven måske lidt forsømt …
Jeg tager din hund med på tur, laver sjov og aktiverer den, enten alene eller sammen med andre hundevenner. Til gengæld får du glæden ved at vide, at der bliver taget hånd om din hund, når du ikke har mulighed for selv at være hos den –  du får også en gladere hund, med større livskvalitet, når den får dækket sine behov for kontakt og aktivering.

Læs mere her

Hvor:

Min rute er fra Trige igennem, Hinnerup, Søften, Skejby, Aarhus N, C og til Højbjerg.


Feriepasning af kæledyr (f.eks fugle, kaniner, katte, men også heste):

Er du bortrejst i kortere eller længere tid, sørger jeg for professionel pasning af dit kæledyr hjemme i dets vante omgivelser, lige dér hvor den føler sig mest tryg.

Dit kæledyr skal selvfølgelig kunne være alene hjemme, mens du er væk, så derfor kan dette ikke lade sig gøre med hunde, da de jo ikke kan klare sig med ét besøg om dagen.

Dette giver meget mindre stress for din bedste ven end hvis den skal passes et fremmed sted.
Samtidig ser jeg selvfølgelig også til huset, tømmer postkassen og evt. vander blomster.

Læs mere her

Hvor:

Jeg kører i en radius på 15 km fra Trige. Dog med enkelte undtagelser kan radius udvides, f.eks er jeg ofte er Højbjerg (ca 20km) i forvejen.


Butik med hunde- og katte foder

Jeg har en lille bitte butik i den ene ende af mit hus, hvorfra jeg sælger hunde- og katttefoder. Her er dog både fuldfoder BARF fra MUSH, samt kvalitets tørkost fra ACANA.

Læs mere her

Hvor:

Hjulgårdsvej 6, 8380 Trige

Hvornår:

Butikken er dog kun åben om torsdagen kl. 16-18, men jeg åbner selvfølgelig gerne døren, hvis jeg er hjemme og du ikke kan vente til næste torsdag eller lige er i området, så giv mig et kald på tlf. 20 63 13 93